dimecres, 4 de febrer del 2015

La tesi doctoral "El marcel·linisme a les Terres de l’Ebre (1914-1939)", en línia

Quan l'any 2012 vam iniciar aquest blog ho vam fer amb molta il·lusió. Vam esperar pacientment que arribés el 25 de juliol, dia de Sant Jaume, per commemorar l'inici de la Batalla de l'Ebre. Ja sabeu, picar l'ullet als avantpassats, convocar la memòria, invocar en ritual a la deessa de la història per demanar-li salut i sort en el nou projecte. N'hem tingut?

Passats 2 anys i mig, el navegant virtual que llegeixi aquestes línies en podrà fer la resposta. Pensarà, potser, que no hi ha trobat ben bé el que buscava, que és poca cosa, que aquí hi ha més pa que formatge. L'autor li farà un somriure i li donarà la raó, però també una explicació: no hi ha faltat ni salut ni sort, hi ha faltat temps (no se'n va recordar de demanar-ne quan mirava al cel).

La llarga elaboració d'una tesi doctoral, combinada amb la vida laboral i personal, sempre roba tot el temps que hi pugui quedar. És la resposta per explicar per què el blog ha quedat tant desatès. No és una excusa inventada per sortir del pas, és veritat i és real. El lector ho podrà comprovar perquè, a partir d'avui, ja es pot llegir en línia a Tesis en Xarxa:

El marcel·linisme a les Terres de l’Ebre (1914-1939)

Tanmateix, l'autor li recomana que s'esperi a que surti publicada en llibre, perquè la trobarà resumida i amb un llenguatge més entenedor. I en paper, que sempre fa de més bon llegir. Hi està treballant, i espera que sigui ben prompte. Llavors tindrà més temps per dedicar-lo al blog. Llavors, ja no hi haurà excusa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada